DJ

Daca pentru petrecerile celor mici te poti lipsi de un DJ, botezul sau petrecerile mai mari au nevoie de prezenta unui specialist in acest domeniu. Sunt nenumarate motivele pentru care un DJ este indispensabil in cazul unor petreceri precum botezul sau majoratul. Iata mai jos cateva dintre aceste motive, de care trebuie sa tii cont in organizarea unei petreceri cu mai multi invitati.

1. Un DJ profesionist stie ce muzica sa aleaga

E bine sa optezi pentru un DJ profesionist, deoarece acesta are experienta in petreceri de botez si petreceri de copii si stie sa aleaga atat genurile, cat si piesele cele mai potrivite momentului. Nu vrei sa te trezesti la botezul copilului tau dansand pe „Ia-ti, mireasa, ziua buna”, nu-i asa?

2. Are tot necesarul pentru sonorizare

In functie de numarul de persoane si dimensiunile locatiei, un DJ profesionist iti va pune la dispozitie sonorizarea potrivita si se va asigura ca totul este in regula in aceasta privinta.

3. Te scuteste de stresul organizarii evenimentului

Te-ai putea gandi ca un calculator si un prieten bun te pot ajuta cu muzica de la eveniment. Aceasta poate fi o varianta de luat in calcul doar daca petrecerea inseamna prezenta catorva persoane la tine acasa. Daca optezi pentru o petrecere la restaurant, e nevoie de un DJ. Astfel, atat tu, cat si prietenul tau va veti putea relaxa ca muzica e pe maini bune si voi va veti putea distra la evenimentul tau.

4. E mai ieftin decat o formatie

Daca te gandesti la o formatie, afla ca tarifele pentru aceasta pot fi si de cateva zeci de ori mai mari decat tariful unui DJ. In plus, vei avea nevoie de mai mult spatiu pentru acestia si toata noaptea vei auzi o singura voce. Atunci cand optezi pentru un DJ, poti asculta piesele in varianta lor originala, cea pe care o stii si care ti-a placut de la inceput.

5. Pregateste lista in functie de preferintele tale muzicale

Nu oricine este fan al muzicii vechi, de petrecere sau populara. Exista o serie larga de genuri muzicale pe care nu le gusta oricine. Tocmai de aceea, o discutie prealabila cu un DJ va va ajuta sa stabiliti ce fel de muzica va fi la petrecerea ta. Iar un DJ profesionist se va adapta usor oricarui gen muzical si va detine o mare varieta de piese din genurile pentru care vei opta.

Sursa: Woman2Woman.ro

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Certificate Energetice și Audit

Știați că orice locuință se poate vinde doar dacă proprietarul are certificat energetic pentru ea?

Noi vă ajutăm: suntem profesioniști și la un preț modic aveți certificatul necesar pentru afacerile dvs imobiliare.

Sunați-ne acum la

telefonul mobil 0773 897 010

Spuneți-ne doar unde aveți construcția, de ce tip este… de restul ne ocupăm noi. Veți primi certificatul în timp util.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea..ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Studii GEO

Facem studii geotehnice în București și în provincie

prețuri foarte avantajoase….

Sunați-ne acum la mobil 0773 897 010