nume foarte uzual

Niște părinți din Franța au ajuns în instanță, după ce au decis să-și numească fiica Liam.

Potrivit unui articol dintr-un ziar local francez, cuplul din Bretania se confruntă cu reacții după ce a dat celui de-al treilea copil al lor, o fetiță, un nume folosit în mod tradițional pentru băieți după nașterea sa în noiembrie.

Deși acest lucru poate părea obișnuit la părinții americani, alta este situația în Franța. Un procuror dorește să interzică familiei să folosească acest nume pentru că “ar putea crea un risc de confuzie între sexe” pentru copilul tocmai născut. Și mai mult, a spus că numirea unei fetițe Liam este “contrară interesului copilului și ar putea să-i facă rău în relațiile sale sociale”. Mai mult, raportul a mai spus că cuplul a fost încurajat să schimbe numele fiicei lor la ceva mai feminin.

Același procuror a cerut judecătorilor să dea “copilului un alt nume care să fie ales de părinți și, în lipsa acestuia, de către judecător”. Apoi, el a mers atât de departe încât să ofere câteva exemple de bărbați faimoși care au avut același prenume, printre care Liam Neeson și Liam Gallagher, fostul vocalist al trupei Oasis, pentru a argumenta faptul că numai bărbații ar trebui să fie numiți Liam.

Deși acest lucru poate părea puțin cam extrem pentru unii, acest tip de intervenție este destul de normal în Franța. În mod ciudat, guvernul francez a avut întotdeauna o mână puternică în ceea ce părinții decid să-și numească copiii. Până în 1993, mamele și tații puteau alege numele de copii numai dintr-o listă aprobată și chiar dacă numele unisex devin din ce în ce mai des întâlnite în întreaga lume, în special în SUA, se pare că această tendință nu a prins încă în Franța.

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea..ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.