Facebook refuză să creadă că numele lui e real. Uite cum îl cheamă!

Facebook refuză să-i deschidă cont

Facebook a închis contul unui cetățean din Hawaii din cauza numelui său, asta datorită faptului că Facebook are o politică care spune că orice persoană care folosește un nume fals va avea contul suspendat.

Care este, totuși, numele acestui tânăr și de ce nimeni nu îl crede pe cuvânt? Pe tânărul din imaginea de mai sus îl cheamă Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva, și s-a cam luat la harță cu Facebook-ul! Deși el a reușit să își facă un cont, la un moment dat omul a primit un mesaj care l-a înfuriat teribil.

Mesajul era următorul: ,,Vă anunţăm că am suspendat temporar contul dvs deoarece pare că utilizaţi un nume fals”. Ulterior postării, Silva a trebuit să dovedească cu acte oficiale că acela chiar este numele său, dar a fost obligat să își scurteze numele, așa că a ales să facă o postare în care să își spună oful.

Iată ce a scris: ,,Deci asta chiar mi s-a întâmplat. Drept urmare numele meu este scurtat. Așa cum puteți vedea în CERTIFICATUL MEU DE NAȘTERE eliberat de un GUVERN adevărat, acesta chiar e numele meu. Sunt mândru că sunt din Hawaii și vreau să pot să îmi arăt numele real și pe Facebook. Cu cine naiba trebuie să vorbesc despre asta! Chiar sunt scos din sărite!”.

Bărbatul a mai precizat și că numele său a fost ales de bunica lui, care vorbea limba băștinașilor fluent, iar cuvântul acela lung pe care Facebook nu îl acceptă drept real, dar care este, totuși, numele său, înseamnă: ,,Cel puternic care îşi trage forţa din ceruri”.

Iată dovezile lui:

“Am cerut intotdeauna ca oamenii sa-si foloseasca adevarata identitate atunci cand deschid conturi”, a spus Andrew Souvall, un reprezentat Facebook. Acesta a adaugat ca sunt persoane care au obiceiul de a folosi nume false “pentru a se angaja in infractiuni”.

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Studii GEO

Facem studii geotehnice în București și în provincie

prețuri foarte avantajoase….

Sunați-ne acum la mobil 0773 897 010

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.