În ziua numelui tău trebuie

  • să mergi la biserică, după ce ai postit să te împărtăşeşti cu Sfintele Taine ale lui Hristos,
  • să dai de pomană pentru sănătatea sau odihna sufletelor rudelor tale,
  • să rogi preoţii să facă o panihidă pentru sfântul al cărui nume îl porţi.
ziua numelui

Ziua numelui trebuie să o serbezi chiar dacă este zi lucrătoare şi chiar dacă sfântul tău nu face parte din rândul sfinţilor mari prăznuiţi de Biserică.

Cea mai bună îndeletnicire în ziua numelui este socotită citirea vieţii sfântului respectiv şi a celorlalte cărţi sfinte, şi săvârşirea faptele de bună credinţă.

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.omu.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea..ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Studii GEO

Facem studii geotehnice în București și în provincie

prețuri foarte avantajoase….

Sunați-ne acum la mobil 0773 897 010