Într-o zi, pe când fericitul Nifon se liniştea în chilia lui, a venit la el un demnitar care i-a zis:

Am venit, părinte, să iau oarecare folos de la sfinţia ta. Pentru că mult se întristează sufletul meu de un gând, care nu ştiu de unde vine.

Satana te-a înşelat, i-a răspuns cuviosul, ţi-a spus că nu o să primeşti nici o plată de la Dumnezeu pentru copiii pe care i-ai botezat. Şi totuşi, este fericit cel care botează copii. Zice Domnul în Evanghelie: Cel ce vă primeşte pe voi, pe Mine mă primeşte şi luând un copil în braţe, le-a zis lor: cine primeşte acest copil în numele Meu, pe Mine Mă primeşte şi cine Mă primeşte pe Mine, primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine. Cine este deci, mai fericit decât tine, care prin copii primeşti pe Hristos, şi prin Hristos, pe Tatăl ceresc.

Mergi, fiule, şi fă binele ca şi până acum. Căci lucrul tău este bineplăcut lui Dumnezeu. Să ştii că toţi copiii pe care îi primeşti din cristelniţă, la a doua venire vor merge înaintea sufletului tău până la porţile raiului. Acest lucru va fi mare cinste pentru tine şi mare ruşine pentru duhurile răutăţii din văzduh.

Îngeri purtând făclii, la număr cu numărul copiilor pe care îi botezi, te vor conduce până la tronul lui Dumnezeu şi de acolo până la locul odihnei tale. Te vor cinsti adică, în acelaşi chip, precum şi tu, prin copiii botezaţi, ai primit şi cinstit pe Hristos. Cristelniţa este ca o altă fecioară, care ţine pe Hristos în braţele sale. Deci, fă-te şi tu Simeon, ca să primeşti pe Dumnezeiescul Prunc sub chipul pruncilor nou luminaţi!

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea..ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Studii GEO

Facem studii geotehnice în București și în provincie

prețuri foarte avantajoase….

Sunați-ne acum la mobil 0773 897 010