Se termină cu numele neobișnuite: Președintele Vladimir Putin tocmai a semnat o lege care interzice să se dea nume curioase și absurde pentru copii atunci când se înregistrează.

Fără nume neobișnuite și extravagante: Vladimir Putin a semnat o lege care interzice a se da copiilor nume conținând numere, insulte, punctuație și profesii.

În plus, legea prevede că copilul poate purta numele de familie al tatălui său, al mamei sau al ambilor legați de o cratimă. Alegerea finală revine părinților nou-născuților.

Legea în cauză fusese deja aprobată de ambele camere ale parlamentului rus. Înainte de această dată, părinții nu au fost restricționați atunci când alegeau un nume pentru copilul lor. Cu toate acestea, la începutul anilor 2000, un cuplu a vrut să-și numească fiul BOTchrVF260602 (abrevierea termenului “Obiectul biologic al bărbatului din clanul Voronin-Frolov, născut la 26 iunie 2002). Acesta a fost cazul ce a determinat parlamentarii să aprobe legislația propusă. Nota însoțitoare precizează că adolescentul în cauză încă trăiește fără acte de identitate.

Nu este neobișnuit ca rușii să dea numele neobișnuit copiilor lor: numai la Moscova sunt băieți numiți Nikolai-Nukita-Nil, Delfin (delfin), Luka-Stchastie (fericire), Summerset Ocean și fetele Polina-Polina, Princessa Daniella (Prințesa Daniella), Aprel (aprilie) și Sofia-Solnychko (Sofie micul soare).

sursa

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.omu.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI