Se termină cu numele neobișnuite: Președintele Vladimir Putin tocmai a semnat o lege care interzice să se dea nume curioase și absurde pentru copii atunci când se înregistrează.

Fără nume neobișnuite și extravagante: Vladimir Putin a semnat o lege care interzice a se da copiilor nume conținând numere, insulte, punctuație și profesii.

În plus, legea prevede că copilul poate purta numele de familie al tatălui său, al mamei sau al ambilor legați de o cratimă. Alegerea finală revine părinților nou-născuților.

Legea în cauză fusese deja aprobată de ambele camere ale parlamentului rus. Înainte de această dată, părinții nu au fost restricționați atunci când alegeau un nume pentru copilul lor. Cu toate acestea, la începutul anilor 2000, un cuplu a vrut să-și numească fiul BOTchrVF260602 (abrevierea termenului “Obiectul biologic al bărbatului din clanul Voronin-Frolov, născut la 26 iunie 2002). Acesta a fost cazul ce a determinat parlamentarii să aprobe legislația propusă. Nota însoțitoare precizează că adolescentul în cauză încă trăiește fără acte de identitate.

Nu este neobișnuit ca rușii să dea numele neobișnuit copiilor lor: numai la Moscova sunt băieți numiți Nikolai-Nukita-Nil, Delfin (delfin), Luka-Stchastie (fericire), Summerset Ocean și fetele Polina-Polina, Princessa Daniella (Prințesa Daniella), Aprel (aprilie) și Sofia-Solnychko (Sofie micul soare).

sursa

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Certificate Energetice și Audit

Știați că orice locuință se poate vinde doar dacă proprietarul are certificat energetic pentru ea?

Noi vă ajutăm: suntem profesioniști și la un preț modic aveți certificatul necesar pentru afacerile dvs imobiliare.

Sunați-ne acum la

telefonul mobil 0773 897 010

Spuneți-ne doar unde aveți construcția, de ce tip este… de restul ne ocupăm noi. Veți primi certificatul în timp util.