Asa se intreaba o veche ghicitoare romaneasca. Raspunsul este numele. Totul are un nume.

are un nume

V-am scris pe o foaie cateva nume dragi din copilaria mea de la tara.

Mi-ar placea sa ne impartasiti si voi nume vechi care va sunt dragi si poate chiar povestile legate de acestea.

Iata o poveste scurta despre un nume: Anica a fost una dintre matusile mele, cea mai sprintena si cea mai vesela dintre toate. Sora mai mica a bunicului. O vizitam foarte des impreuna cu bunica. Faceau schimb de vopseluri, modele pentru cusaturi si tesaturi. De la ea primeam in dar arnici de toate culorile si imi arata cum sa cos cu el musculite. Am amintiri foarte viu colorate datorita ei.

sursa: Blogul Casa din Copac

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.omu.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii GEO

Facem studii geotehnice în București și în provincie

prețuri foarte avantajoase….

Sunați-ne acum la mobil 0773 897 010

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI