Mulți dintre noi am fi preferat să ne putem alege numele pentru că nu suntem tocmai mulțumiți cu cele pe care le avem. Există însă o româncă al cărei nume este poate unul din cele mai rușinoase din țara noastră.

numele verginica nu-ti place numele

Tânăra are prenumele Verginica. Unora ar putea să li se pară amuzant acesta, însă când vine vorba de numele de familie, deja lucrurile se schimbă din amuzant în de-a dreptul jenant. Pe femeie o cheamă Vacăgrasă.

Verginica Vacăgrasă a ajuns celebră pe Internet, dar nu se poate mândri cu asta. Din nefericire pentru ea, copia cărții ei de identitate a devenit subiect de glume pentru internauți.

Nu putem decât să ne imaginăm ce probleme are tânăra în viața reală și ce glume s-au făcut și se vor face în continuare pe seama ei, doar pentru că a avut ghinionul să aibă un astfel de nume.

sursa

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea..ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Certificate Energetice și Audit

Știați că orice locuință se poate vinde doar dacă proprietarul are certificat energetic pentru ea?

Noi vă ajutăm: suntem profesioniști și la un preț modic aveți certificatul necesar pentru afacerile dvs imobiliare.

Sunați-ne acum la

telefonul mobil 0773 897 010

Spuneți-ne doar unde aveți construcția, de ce tip este… de restul ne ocupăm noi. Veți primi certificatul în timp util.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.