Curtea Supremă a Chinei a adoptat o lege care va intra în vigoare în 2018 și va interzice femeilor – dar nu și bărbaților! – să se căsătorească cu străinii.

casatorie cu straini

După câteva luni de dezbateri, juriștii au decis în cele din urmă în defavoarea femeilor: numai aceasta din urmă vor fi într-adevăr afectate de această lege care le va interzice să se căsătorească cu un non-chinez.

Asociațiile pentru drepturile civile nu au fost în măsură să facă altceva decât să denunțe o măsură care este în mod evident discriminatorie față de femei.

“Legea a fost introdusă pentru a promova armonia socială”, a comentat una dintre curțile tribunalelor populare ale legislatorului pentru a-și justifica acțiunea scrie revista East Asia Tribune. “Trebuie să ne asigurăm că există suficiente femei chineze pentru căsătorie; în caz contrar, există o mare probabilitate de creștere a nivelului de violuri și de alte violențe “, susține el.

După decenii de politică copil-unic, China se confruntă acum cu un dezechilibru semnificativ între bărbați și femei – pentru fiecare fată de sub 18 ani în China, există acum trei băieți. “Avem un astfel de deficit de femei în China, trebuie să ne asigurăm că bărbații chinezi au cât mai multe oportunități pentru a-și găsi soția”, continuă legiuitorul.

sursa

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Certificate Energetice și Audit

Știați că orice locuință se poate vinde doar dacă proprietarul are certificat energetic pentru ea?

Noi vă ajutăm: suntem profesioniști și la un preț modic aveți certificatul necesar pentru afacerile dvs imobiliare.

Sunați-ne acum la

telefonul mobil 0773 897 010

Spuneți-ne doar unde aveți construcția, de ce tip este… de restul ne ocupăm noi. Veți primi certificatul în timp util.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.