Completarea formularelor oficiale nu este niciodată distractivă. Iar când ai un nume lung, înghesuirea fiecărei litere poate fi o reală provocare. Iar acest suedez în vârstă de 25 de ani, iubește cu adevărat această provocare. Pentru că după șase modificări de nume în ultimii șapte ani, și-a schimbat numele său legal actual astfel încât acum include 63 prenume:

ek_nametag și-a schimbat numele

Acest nume trebuie să fie un coșmar ca să-l scrie: Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh Ek.

Ziarul suedez Local a aflat că bărbatul, după naștere a primit numele Alexander Ek, iar acum i se spune pe scurt Papa Long Nameh.

În Suedia, unei persoane i se acordă, pe durata timpul vieții ei, o singură dată gratuitate la taxa de schimbare a numelui. După aceea fiecare schimbare costă 1000 coroane (aprox 110 EUR), un cost care ca nu l-a împiedicat pe Ek să-și modifice prenumele.

Iar agenția fiscală suedeză nu limitează cât de multe nume poate avea un individ.

Printre numele sale anterioare a fost și Osama Bin Ek — “Părinții mei au fost un pic confuzi prima dată când a venit o scrisoare adresată lui Osama Bin Ek în locul lui Alexander,” a povestit el ziarului Nyheter24 — a mai fost și Klaus-Heidi Bratwursten, o schimbare de nume în urma căreia a sperat el că îl va ajuta să câștige un sejur de un an fără chirie la Berlin (n-a câștigat).

Cel mai nou nume al lui Ek deține acum recordul de cel mai lung nume local – și poate, de asemenea, este vorba despre unul mondial.

Cel mai lung nume listat în Guinness World Records are în prezent o lungime de doar 26 de nume: Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff, Senior, și a aparținut cuiva ce trăia în Philadelphia, Pennsylvania. Apoi respectivul și-a scurtat numele în Mr. Wolfe + 585, Senior.

În 2011, World Record Academy a înregistrat un bărbat din Edinburgh ca succesor al lui Mr. Wolfe + 585, Senior:

Barnaby Marmaduke Aloysius Benjy Cobweb Dartagnan Egbert Felix Gaspar Humbert Ignatius Jayden Kasper Leroy Maximilian Neddy Obiajulu Pepin Quilliam Rosencrantz Sexton Teddy Upwood Vivatma Wayland Xylon Yardley Zachary Usansky.

“Toți îmi ignoră numele nou. Insistă să mă apeleze Nick, care nu mai este deloc unul din numele mele,” a spus Usansky.

Care este cel mai lung nume pe care l-ați întâlnit vreodată?

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea..ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.